An Unbiased View of فواید عناب چیست
An Unbiased View of فواید عناب چیست
Blog Article
، پاکسازی خون، کاهش استرس، کمک به خواب آرام، تقویت سیستم ایمنی بدن، محافظت از کبد، افزایش تراکم مواد معدنی در استخوان و سم زدایی بدن است.
کسانی که به بیماری هایی مثل انگل های روده ای ، نفخ زیاد و بیش از حد و خلط بیش از اندازه مبتلا هستند باید قبل از مصرف عناب با پزشک مشورت کنند.
یک مطالعه که توسط مؤسسه ملی بهداشت امریکا منتشر شده است، تأیید میکند که وجود ترکیباتی مانند اسیدهای تریتروپنیک و پلی ساکاریدهای موجود در میوه عناب، اثرات ضد سرطانی و ضد پرولیفراتیو بر روی ردههای سلولی مختلف سرطان نشان میدهد.
عناب برای مقابله با حساسیتهای فصلی و خارش و کهیر و نیز برای جوان ماندن پوست مفید است.
میوه عناب منبع غنی آهن و فسفر است که عناصر اصلی سلولهای قرمز خون هستند. اگر از کمبود آهن در خون یا کم خونی رنج میبرید، ممکن است علائمی مانند ضعف عضلانی، خستگی، سوء هاضمه، سرگیجه و سردرگمی شناختی را تجربه کنید.
عناب موجب تقویت دستگاه گوارش میشود و کماشتهایی را برطرف میکند.
خواص عناب خشک بسیار است از جمله آرام بخش بوده و اضطراب را از بین میبرد، بیخوابی را درمان میکند، حافظه را تقویت کرده و همچنین برای کبد و کلیهها مفید است. در ادامه بیشتر درباره خواص عناب توضیح دادهایم.
بهداشت قاعدگی: ۷ روش و توصیه برای مراقبت عناب پروتئین دارد های دوران قاعدگی
عناب تازه بافتی نرم و طعمی شیرین مانند سیب دارد اما عناب خشک دارای طعمی شبیه خرما می باشد.
یکی از بهترین دمنوشهایی که میتوان با عناب درست کرد، دمنوش عناب و زرشک است که بهعنوان یک دمنوش بسیار پرطرفدار شناخته میشود.
میوه عناب تازه و خشک در طب سنتی برای بهبود هضم غذا استفاده می شود؛ یک مطالعه نشان می دهد که مصرف روزانه عناب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک کرده و احتمال تجمع سموم در روده ها را کاهش می دهد.
عناب، درمان طبیعی یبوست محسوب می شود؛ میوه عناب باعث بهبود حرکات روده شده و به پیشگیری و درمان یبوست مزمن کمک می کند.
عنابها اندازهها و شکلهای مختلفی دارند که به نوع آن بستگی دارد. قطر هر میوه حدود ۳ تا ۶ سانتیمتر است. میوهها ابتدا پوسته سبزی دارند اما بهمرور و هر چه خشکتر میشوند رنگشان به سرخ تیره تغییر مییابد و نهایتا رطوبتش کاهش یافته و مانند خرمای خشک چرکیده میشود.
وجود الکالوئیدها و ساپونینها در تصفیه خون و سمزدایی از خون مؤثر بوده و بهعنوان آنتیاکسیدان در مقابله با عوامل بیماریزا در کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید هستند.